skip to Main Content
Menu
5 Vigtige Ting Tim Cook Netop Har Fortalt

5 vigtige ting Tim Cook netop har fortalt

Apples CEO Tim Cook fortæller om den nye Iphone og mere til. Apples CEO Tim har ikke bekræftet at iPhone 8 eksisterer men i et interview gav han dog et hint om at den rygtede smartphone vil have ‘noget som man ikke ville forvente’. Tim gik selvfølgelig ikke i specifikke detaljer om den nye Iphones funktioner, men han er stadig fortaler for at du køber deres bestseller nu som er iPhone 7 og Iphone 7 Plus.

Endvidere afkræfter Cook mindre ting omkring Apples plan for 2017 og fortæller at han også ser all de rygter og spekulationer der går om Iphone 8 og som popper op hver dag. Her er hvad Tim Cook har sagt der har fascineret os.

1. iPhone 8 vil indeholde noget som du ikke forventer

Cook synes selvsikker omkring hvis du vil opgradere til den nye Iphone, som er det vi kalder Iphone 8, selvom langtidsbrugere i stigende grad har holdt på deres gamle enheder.

Apple synes til at ændre deres nuværende Iphone indefra og udefra.

Apple har oplevet et yderligere fald på 1% i Iphone salget i de første tre måneder af 2017 sammenlignet med samme kvartal i 2016. Er Apple bare offer for sin egen fortids innovative processer, hvilket gør ældre enheder for gode til at opgradere til de nye?

“Nej, fordi der vil altid være noget du ikke forventer,” Cook lovede CNBC Mad Money’s vært Jim Cramer, at der mindst vil være en ny overraskelse i Iphone 8.

“Du ved, hvem troede du kunne tage et billede som et portræt?” sagde han, citerede det faktum at Iphone 7 Plus’ dual-lens kamera kan tage bokeh-rich billeder i portræt tilstand.

Iphone 8 bør fortsætte denne unikke salgsargument (USP) tradition, ligesom Apple var i stand til at differentiere Iphone 7 Plus med to bagkameraer.

2. Iphone 8 rygter ødelægger Iphone 7 salg.

Her er problemet med den nye Iphone 8’s overraskelses funktioner, netop som der bliver snakket om at det vil ødelægge Apple’s salg, ifølge Cook som listede omkring og sagde ting såsom ‘ny Iphone og det at sige ‘nye ting’.

“Der er mange rygter som florerer, flere presse artikler og snak om nye ting”, fortæller han i et indtjenings opkald. “Når dette sker forsvinder en procentdel af mennesker”.

“Dette påvirker os mere i Kina end andre steder fordi der er en tendens til at købe den nyeste enhed. Selvom jeg må sige at Iphone 7 Plus har klaret sig ekstraordinært godt dér”.

Cook synes at tro at Apples salgstal kunne blive endnu bedre hvis vi ikke var så hyped op på den ubekræftede Iphone 8.

Gode nyheder for ham, skifter vi emner.

3. Tilføje (eller købe) Netflix?

Cook mener at Apples nuværende tjenester alene vil være i stand til at svare til et Fortune 100 firma (Top 100 firmaer i USA) ved slutningen af dette år. Og det er bare med hvad der er lige nu: iTunes, iCloud, Apples Music, the App Store and Apple Pay.

I 2020, planlægger han at have Apples tjeneste business i dobbel størrelse. Men hvordan? Nogle har foreslået Apple at de skulle købe Netflix, selvom det lyder som om Apple vil tilføje mediegiganten.

“Hvad vi ser er at video verdenen har ramt en slags luftboble, men vi tror dog at det vil accelerere massivt,” sagde han til CNBC.

“Vi vil gerne være en del af dette. Fordi vi tror på at den bedste oplevelse for brugerne er, at de kan se de ting de vil når de vil, hvordan de vil og få en masse forskellige informationer omkring hvad de ser og ikke kun den lineære TV feed.”

“Vi er lige nu i gang med at arbejde på noget originalt indhold. Vi lærer og vi vil se hvor det tager os hen,” fortalte Cook.

4. Forvent at få den Iphone 8 du vil have

Apple begår fejl, men Apple indrømmer sjældent at de begår fejl. Dette skete i løbet denne uges indtjenings opkald, hvor Tim Cook fortalte at virksomheden fejlbedømte Iphone 7 Plus’ opgørelse.

Er I sikre denne gang, Apple?

“En af de ting vi ikke fik gjort rigtigt var mixet i mellem Iphone 7 og Iphone 7 Plus.” fortalte han tirsdag. “Efterspørgslen var langt højere på Iphone 7 Plus end vi havde forudset.”

“Hvad lærte vi så af det?” Hver gang vi gennemgår en lancering, lærer vi noget. Og man kan roligt regne med at vi opgraderer vores modeller and vi vil tilføje alt vi har lært til næste gang”.

Det betyder forhåbentligt at man kan købe den Iphone 8 (og farve) man vil have på lanceringsdagen. Ikke alle var så heldige at få den specifikke Iphone 7 Plus du ville have sidste år.

5. Indien er fremtiden.

Det er svært at sige hvilke emner Cooks taler om mere konsekvent. Hvordan han er optimistisk over “AR” eller ser vækst i Indien. Lige nu nævner han at Indien igen er denne uges indtjeningskilde (og “AR” i hans TV interview).

Denne Iphone SE blev set som et spil for Kina, det kan være vi får at se en anden SE til Indien.

“Vi har undersøgt en del,” fortæller han. “Vi har tonsvis af energi for at gå ind i landet på flere forskellige fronter og det er endda det tredje største smartphone marked i hele verden i dag efter Kina og USA”.

“Nu hvor 4G nettet er kommet ind i landet og det fortsat bliver større og større er der en kæmpe mulighed for Apple der”.

Det leder op til at tro at den mere overkommelige Iphone SE måske ikke blot bliver et engangsprodukt hvis Apple virkelig vil fortsætte med en billig Iphone i landet.

Mere på vej til WWDC

Næste gang vi har planlagt at høre fra Tim Cook er det ved Apple’s WWDC den 5. Juni. Vi vil højst sandsynligt heller ikke høre mere om den nye Iphone der.

iOS, macOS 10.13 og watchOS 4 vil formentlig overtage scenen i stedet. Vi vil også sandsynligvis se nye trailere for Apple’s vej indtil streaming af originalt indhold men ikke nyt Iphone hardware.

Udover det forventer vi en række nye hints om Iphone 8 og et andet stykke som dykker dybere ned i Tim Cooks kommentarer. Det er mere end et hint fra os.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search