skip to Main Content
Menu
Motorola Arbejder På Deres Første Android Tablet I Flere år

Motorola arbejder på deres første Android tablet i flere år

Det ser ud til at Motorola arbejder på deres første tablet i mere end fem år. Android Police rapporterer at en 9 til 10 inch tablet med et ‘premium look and feel’ er i udvikling og hjemmesiden offentliggjorde et enkelt billede af tablet enhedens skærm som bevis.

Billedet er ikke afslørende men det viser dog at denne tablet vil have en version med multitasking funktioner introduceret på ‘The Yoga Book’ som er lavet af Motorolas ejer, Lenovo. Fremtiden, som kaldes ‘productivity mode’ tilbyder apps at køre samtidig med baggrunds kørende apps. Disse apps kan ses på den sorte stribe i bunden af skærmen ved siden af Androids navigationsknap. Det er nemt at gøre dette område til en ‘dock’, hvilket er en smart måde at drage fordel af det ekstra skærm rum.

Det er en lille overraskelse at se Motorola træde tilbage til tablet markedet efter at have været væk i så lang tid. Tablet markedet som en helhed har ikke præsteret godt og Android tablets har aldrig før været i en særlig god form. Med Apples lancering af en $329 IPad for bare en måned siden er det blevet langt sværere at komme ind på dette marked.

Men der er ét område indenfor tablet markedet der udvikler sig. Research firmaet IDC siger at ‘detachables’ – tablets ligesom IPad Pro som har flytbare tastaturer, vokser i forsendelser selvom traditionelle tablets mister deres popularitet. Mellem den brede skare, produktivitet funktioner og lækre design føler man, at det er helt muligt at Motorola skyder for dette markedet med deres nye enhed.

For at vende tilbage til tablets er det sikkert en del nemmere nu for Motorola. Lenovo har dog ikke forladt tablet-verdenen og introducerede faktisk også en overbevisende mulighed sidste år. At samle Motorolas design følelse med Lenovos allerede eksisterende teknik lyder helt sikker lovende. Selvom det dog stadig er svært at forestille sig at de kan løse de problemer der regelmæssigt plager Androids tablets.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search